HELARM TMI   AJANKOHTAISTA   TÖITÄ   PIHARAKENTAMINEN  YHTEISTYÖSSÄ


[ Yritys ]
[ Yrittäjä ]
[ Yhteystiedot ]
[ Web Arboretum ]

Helarm FB

Helarm Tmi - Yrittäjä

Kuka : Heimo Laurén

Mikä : Yrittäjä, viherrakentaja puutarhuri, ohjelmistotekniikan insinööri..

Mitä : Piharakentamista ja puutarhatöitä.

Miksi : Koska mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito.

Motto : Yrittänyttä ei laiteta. ( fingerporishmi )

Heipä hei! Olen n. 18v erilaisten piharakentamiseen liittyvien projektien parissa touhunnut viherrakentaja puutarhuri / yrittäjä. Lähtöisin olen Kotkasta Kymijoen varresta ja monien vaiheiden jälkeen asemapaikkana tällä hetkellä Kuopio, joka onkin osoittautunut oikein mukavaksi paikaksi elää ja oleskella.

Vuosien 2003 - 2005 välillä suoritin viherrakennus -painotteisen puutarha-alan koulutuksen edesmenneellä Kuopion yliopiston puutarhalla (Marikon Punainen Tupa). Toukokuisena valmistujaispäivänä 2005 todistusten jaon jälkeen ravisteltiin puristavat juhla-vaatteet niskasta ja singahdettiin heti ensimmäiseen ihka oikeaan työkohteeseen; siirtonurmikon asennukseen Iisalmessa (paikallisen rautakaupan työnäytös). Ajan mittaan ammatinvalinta on osoittautunut oikeaksi ja tällä maanläheisellä tiellä ollaan edelleen...

Monipuolista kokemusta on karttunut vuosien varrella mm. lukuisien erilaisten pihakiveysten, laatoitusten, luonnonkiveysten ja muurien rakentamisesta. Työssä tulee hyödynnettyä myös minikaivureita, dumppereita, yms. konekalustoa tarpeen mukaan. Piharakentamisen ohessa sydäntä lähellä ovat myös moninaiset piha-alueiden hoitotoimet; mm. omenapuiden kevätleikkaukset, kuusiaitojen ja pensaiden hoitoleikkaukset, nurmikon lannoitukset, yms.

Seuraava pelikausi on taas ovella, joten pian ollaan taas ihan pihalla !

 

 

 


Helarm Tmi

Y: 2914189-4

p. 0400-486741


Suomen Yrittäjät

Luotettava kumppani